Word een expert in Medezeggenschap voortgezet onderwijs met de 3 onderstaande trainingen bij jullie op locatie

Als je in de medezeggenschapsraad zit, ben je over het algemeen betrokken en bereid om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt voor jouw taak, bij jouw school en richting het bestuur. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen bieden wij 3 praktijk gerichte maatwerktrainingen aan voor het voortgezet onderwijs waarin de volgende punten worden behandeld.

 • Leer de rechten en plichten van de MR kennen
 • Krijg meer inzicht in de rol van taakbeleid en formatieplan
 • Vergroot je financiële kennis en leer jaarverslagen en begrotingen te lezen
 • Pas je kennis toe op procedures in je school
 • Geef kundig advies over de financiële gegevens en behartig de belangen van de leerlingen en de MR

Schrijf je nu in voor ons trainingspakket!

Training 1: Aan de slag met Medezeggenschap 

Onze Basis medezeggenschap vo-training biedt je een diepgaand inzicht in de grondbeginselen van medezeggenschap in het voortgezet onderwijs. Je leert de rechten en plichten van de MR kennen en hoe je effectief kunt communiceren met het schoolbestuur en de directie.

 • Leer de rechten en plichten van de mr
 • Krijg inzicht in de (in)formele positie van de mr
 • Pas je kennis toe op procedures in je school

Training 2: Formatieplan en taakbeleid 

Onze Formatieplan en taakbeleid vo-training richt zich op het ontwikkelen van een strategisch taakbeleid voor de MR. Je leert hoe je de formatieplannen van de school kunt begrijpen en beïnvloeden, en hoe je de belangen van de leerlingen en de MR kunt behartigen.

 • Ga aan de slag met het formatieplan
 • Krijg meer inzicht in de rol van taakbeleid
 • Leer de samenhang in de driehoek financiën, formatieplan en taakbeleid

Training 3: Financiën vo-training

Onze Financiën vo-training helpt je begrijpen hoe de financiële kant van je school werkt en hoe je hier effectief mee kunt omgaan. Je leert hoe je de jaarrekening kunt lezen, de begroting kunt opstellen en de financiële positie van de school kunt beoordelen.

 

 • Vergroot je financiële kennis
 • Leer jaarverslagen en begrotingen te lezen
 • Geef kundig advies over de financiële gegevens

Behaal het ‘theoretisch rijbewijs’ voor iedereen die begint in het medezeggenschapswerk

Door deze drie trainingen te combineren, krijg je een uitgebreid inzicht in de medezeggenschap, de formatieplannen, het taakbeleid en de financiën van de school. Je zult beter in staat zijn om de belangen van de leerlingen te behartigen en effectiever te communiceren met het schoolbestuur en de directie. Bovendien zul je meer zelfvertrouwen hebben in het maken van financiële beslissingen en het beoordelen van de financiële positie van de school.

Door deze drie trainingen te volgen, zul je je vaardigheden verbeteren en een waardevol lid worden van de MR van je school. Klik op de onderstaande link om je nu in te schrijven.

 • Trainingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw school of MR.
 • Geen reiskosten of verlies van werktijd door het reizen naar een externe trainingslocatie.
 • De trainingen kunnen worden gepland op een tijdstip dat het beste past bij de planning van de school of MR (Ook in de avonduren).

Ontvang 3 Gratis Bonussen! (Geldig voor aanmeldingen tot en met 1 juni 2023)!

1. Gratis follow-up gesprek:
Ontvang een gratis follow-up gesprek voor de deelnemers om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden na de training.

2. Ontvang gratis fysiek materialen: Deelnemers ontvangen fysiek materiaal, zoals een handboek en checklists, om hen te helpen bij het toepassen van de geleerde kennis in de praktijk.

3. Gratis certificaat van deelname: Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname aan de trainingen als erkenning voor hun deelname en prestaties. Dit kan ook helpen om de CV te versterken en de carrièremogelijkheden te verbeteren.

 • Voor slechts €3495,- excl. btw. krijg je toegang tot deze waardevolle maatwerktrainingen, plus alle gratis bonussen, om de kennis van medezeggenschap in het voortgezet onderwijs te vergroten en jouw carrière vooruit te helpen.
 • Onze maatwerktrainingen kunnen op elk gewenst moment worden ingepland (ook in de avonduren), zodat jullie de training kunnen volgen op een moment dat voor jullie het beste uitkomt en zonder dat jullie de drukke schema’s hoeven aan te passen.
 • De maatwerktrainingen beslaan in totaal drie dagen en kunnen worden ingepland op verschillende data in zowel 2023 als 2024, zodat jullie de trainingen kunnen spreiden en de opgedane kennis direct in de praktijk kunnen brengen.

Schrijf je nu in voor ons trainingspakket!

Voor slechts €3495,- excl. btw. krijg je toegang tot deze waardevolle maatwerktrainingen, plus alle gratis bonussen! Schrijf je nu direct in.

Het doel van deze trainingen is om je een diepgaand inzicht te geven in de grondbeginselen van medezeggenschap in het voortgezet onderwijs, inclusief de rechten en plichten van de MR, hoe je effectief kunt communiceren met het schoolbestuur en de directie, hoe je strategisch taakbeleid kunt ontwikkelen, hoe je de financiële kant van de school kunt begrijpen en hoe je hier effectief mee kunt omgaan. Door deze trainingen te volgen, zul je beter in staat zijn om de belangen van de leerlingen te behartigen en effectiever te communiceren met het schoolbestuur en de directie.

Elke training heeft een specifiek doel en focus:

 • Basis medezeggenschap vo-training: leer de rechten en plichten van de MR kennen, krijg inzicht in de (in)formele positie van de MR en pas je kennis toe op procedures in je school.
 • Formatieplan en taakbeleid vo-training: ga aan de slag met het formatieplan, krijg meer inzicht in de rol van taakbeleid en leer de samenhang in de driehoek financiën, formatieplan en taakbeleid.
 • Financiën vo-training: vergroot je financiële kennis, leer jaarverslagen en begrotingen te lezen en geef kundig advies over de financiële gegevens.

Het trainingspakket bestaat uit drie trainingen en beslaat in totaal 3 dagen. De trainingen kunnen worden ingepland op verschillende data in zowel 2023 als 2024. Ze kunnen op elk gewenst moment worden ingepland, ook in de avonduren.

Om je in te schrijven voor deze trainingen kun je op de onderstaande link klikken. De kosten voor het volledige trainingspakket bedragen €3495,- excl. btw. Deze maatwerktrainingen kunnen op elk gewenst moment worden ingepland, inclusief avonduren, zodat je de training kunt volgen op een moment dat voor jou het beste uitkomt en zonder dat je je drukke schema hoeft aan te passen. Als bonus krijg je gratis een follow-up gesprek, fysiek materiaal zoals een handboek en checklists, en een certificaat van deelname als erkenning voor je deelname en prestaties.

Bij het trainingspakket worden drie gratis bonussen geleverd, namelijk een gratis follow-up gesprek om de voortgang te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden na de training, fysiek materiaal zoals een handboek en checklists, en een certificaat van deelname aan de trainingen als erkenning voor de deelname en prestaties. (Let op bonussen geldig voor aanmeldingen tot en met 1 juni 2023)!

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor ons trainingspakket! Let op gratis bonussen geldig voor aanmeldingen tot en met 1 juni 2023)!

Welke training willen jullie afnemen?(Vereist)
Tarieven zijn ex reiskosten ad € 0,40 per km en ex voorbereiding à € 149,- per uur.
Algemene voorwaarden(Vereist)