Word Lid Van De grootste MR community van Nederland!

Ben je een lid van de medezeggenschapsraad van een school en wil je graag een betere samenwerking binnen de MR? Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap en invloed hebben op de besluitvorming van jouw school? Dan is onze online community voor medezeggenschapsraad-leden van scholen precies wat je zoekt! Krijg direct toegang tot onze team van experts die klaarstaan om al jouw vragen over medezeggenschap te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen binnen jouw school.

 • Betere samenwerking binnen de MR
 • Meer kennis binnen de MR
 • Invloed uitoefenen
 • Krijg direct toegang tot onze team van experts
 • Op elk moment opzegbaar
 • Lid van een groeiende community

Word nu lid van onze online community voor medezeggenschapsraad-leden van scholen en profiteer van alle voordelen

Krachtige medezeggenschap begint hier: word lid van onze online community en bereik je doelen

Onze online community biedt tal van voordelen voor jou als medezeggenschapsraad-lid. Zo kun je beter samenwerken binnen de medezeggenschapsraad, informatie en kennis delen en beter invloed uitoefenen op de besluitvorming van jouw school. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wissel kennis met elkaar uit en stel en krijg vragen van andere MR- leden.

Maar dat is nog niet alles! Als lid van onze online community krijg je ook toegang tot onze uitgebreide online bibliotheek met trainingen, artikelen en andere relevante informatie over medezeggenschap. Zo kun je jouw kennis vergroten en beter voorbereid zijn op de medezeggenschapsraad-vergaderingen.

Ontdek de voordelen

 1. Ontmoet gelijkgestemden: Mogelijkheid om in contact te komen met andere medezeggenschapsraad-leden van verschillende scholen en zo te leren van elkaars ervaringen en kennis.
 2. Meer kennis: Krijg toegang tot een uitgebreide online bibliotheek met trainingen, artikelen en andere relevante informatie over medezeggenschap.
 3. Invloed uitoefenen: Oefen invloed uit op de besluitvorming van jouw school en draag bij aan een betere toekomst voor jouw school en gemeenschap.
 4. Lid van een groeiende community: Word lid van een groeiende community van medezeggenschapsraad-leden van scholen en werk samen aan een betere toekomst voor jouw school en gemeenschap.
 5. Direct toegang tot experts: Krijg direct toegang tot onze team van experts die klaarstaan om al jouw vragen over medezeggenschap te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen binnen jouw school.
 6. Krijg direct antwoord op een vraag: Staat je antwoord nog niet in de community dan kun je de vraag direct stellen aan één van onze experts.

Word nu lid van onze community en ontwikkel jezelf als medezeggenschapsraad-lid met trainingen, adviezen, webinars en meer

Word nu lid van onze online community voor medezeggenschapsraad-leden van scholen en profiteer van alle voordelen die wij te bieden hebben! Voor slechts 8,-  per maand krijg je toegang tot onze community, webinars, online bibliotheek en onlinetrainingen. Hiernaast krijg direct toegang tot onze team van experts die klaarstaan om al jouw vragen over medezeggenschap te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen binnen jouw school.

Er zijn verschillende redenen waarom je je zou willen aanmelden voor onze online community voor medezeggenschapsraad-leden van scholen:

 • Toegang tot waardevolle kennis en expertise: Als lid van onze community heb je toegang tot een schat aan kennis en expertise van onze experts en andere leden. Hierdoor kun je beter geïnformeerde beslissingen nemen en jouw school effectiever vertegenwoordigen in de medezeggenschapsraad.
 • Beter samenwerken binnen de medezeggenschapsraad: Onze online community biedt een platform om gemakkelijk en efficiënt te communiceren met andere medezeggenschapsraad-leden. Dit kan bijdragen aan betere samenwerking, het delen van informatie en kennis en het nemen van snellere beslissingen.
 • Toegang tot waardevolle trainingen en webinars: Onze community biedt regelmatig trainingen en webinars aan, speciaal ontworpen voor medezeggenschapsraad-leden van scholen. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectiever te zijn in de medezeggenschapsraad.
 • Flexibiliteit: Onze online community biedt flexibiliteit omdat je op elk moment kunt inloggen en deelnemen aan discussies of trainingen. Dit betekent dat je geen tijd hoeft te besteden aan reizen of bijeenkomsten bijwonen op een specifieke locatie.
 • Voordelig geprijsd: Voor slechts 8 euro per maand krijg je toegang tot al deze voordelen. Dit is een voordelige manier om toegang te krijgen tot waardevolle kennis en expertise, en tegelijkertijd jouw invloed te vergroten als medezeggenschapsraad-lid van jouw school.
 • Kortom, door je aan te melden voor onze online community kun je jouw positie als medezeggenschapsraad-lid versterken en beter invloed uitoefenen op de besluitvorming van jouw school.

De online community is een platform waar MR-leden van scholen kunnen communiceren, informatie kunnen uitwisselen en samenwerken. Het is een besloten online omgeving waar MR-leden van verschillende scholen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen.

In de community kunnen MR-leden verschillende soorten informatie vinden, zoals advies over het opstellen van een jaarplan of het organiseren van een enquête onder ouders. Daarnaast kunnen MR-leden kennis en ervaringen delen over zaken die op hun school spelen.

Nee, er is geen specifieke tijd waarop MR-leden online moeten zijn om deel te nemen aan de community. MR-leden kunnen op elk gewenst moment inloggen en deelnemen aan de discussies en andere activiteiten.

Ja, er zijn kosten verbonden aan deelname aan de community. Voor slechts 8 euro per maand krijgen MR-leden toegang tot de online community, webinars, online bibliotheek en trainingen.

Door lid te worden van de community kunnen MR-leden beter samenwerken binnen de MR, informatie en kennis delen en beter invloed uitoefenen op de besluitvorming van hun school. Daarnaast kunnen ze online vergaderen, documenten delen en snel beslissingen nemen zonder fysiek bij elkaar te zijn.

MR-leden krijgen toegang tot online trainingen en webinars via de online community. Ze kunnen zich eenvoudig registreren voor de sessies en deelnemen vanuit hun eigen omgeving.

Ja, er zijn verschillende trainingen beschikbaar om de vaardigheden van MR-leden te verbeteren. Deze trainingen zijn gericht op onderwerpen als effectief communiceren, leiderschap en beleidsbeïnvloeding.

Ja, MR-leden kunnen informatie delen en vragen stellen aan andere MR-leden in de community. Het platform is bedoeld om MR-leden te helpen bij het delen van ervaringen en kennis, zodat ze beter kunnen functioneren als MR-lid.

Maak kennis met onze ervaren trainers

Annemarie van Luik

Auke de Roos

Nicole Edel

Saskia van der Schaaf

Aysegül Aslan

Jim van Emden

Floris Ijsendorn

Het secretariaat

Helpdeks

Word nu lid van onze online community voor medezeggenschapsraad-leden van scholen en profiteer van alle voordelen

Welke dienst willen jullie afnemen?(Vereist)
Algemene voorwaarden(Vereist)