Basis Medezeggenschap HBO

1 dag 235
  • Stevige basis voor het professioneel functioneren in de raad
  • Vergroot je kennis van regels, procedures en mogelijkheden
  • Leer een efficiënte planning te maken
SCHRIJF JE IN
programma

Wanneer je gekozen bent als lid van de centrale medezeggenschapsraad (OR), deelraad (DR) of opleidingscommissie (OC) wil je graag iets betekenen voor je instelling, studenten en werknemers. Tegelijk komt er heel veel op je af, en is het niet gemakkelijk om direct effectief mee te kunnen praten. In deze training leer je alles over bijvoorbeeld de WHW en de positie van de medezeggenschap. Je leert over de bevoegdheden van het OR-orgaan waarin jij zit, over de relatie met het bestuur en je achterban, over informatierecht, initiatiefrecht en de bijzondere bevoegdheden van advies en instemming. Na het volgen van de training kun je professioneel meedraaien in het raadswerk.

Cursusinformatie
1 dag 235 Individuele inschrijving
data & locaties

Met meerdere mensen deze cursus volgen? Dat kan! Jouw OR bepaalt de locatie, de trainer van AOb medezeggenschap komt naar je toe. Met de stukken van jouw school als vertrekpunt. Kijk op maatwerk.

 

Datum Tijd Plaats
investering

Je betaalt voor de training € 235,00. Dit is inclusief trainingsmateriaal en lunch.
Er wordt geen BTW in rekening gebracht. Met een OR-servicepakket krijg je 10% korting op deze cursus.

Je kunt betalen via Ideal of per factuur.

Je komt als raadslid van een (g)mr, opr of dr meer dan eens op vreemd terrein

Dan reikt je kennis misschien niet ver genoeg. Met een servicepakket kun je terugvallen op de kennis van onze specialisten: je kunt je vragen en problemen voorleggen aan de helpdesk medezeggenschap van de AOb. Onbeperkt. Vijf dagen per week. En aanvullend voorziet het pakket in vier uur advies van een trainer of adviseur.

Vraag onze helpdesk Bekijk cursussen
image description

Ook interessant voor jou

image description
Maatwerk