Basis Medezeggenschap MBO

1 dag 235
  • Krijg inzicht in de rol medezeggenschap in het mbo
  • Leer alles over regels, procedures en mogelijkheden van een oc of or
  • Krijg grip op jouw persoonlijke rol en planning
SCHRIJF JE IN
programma

Wanneer je gekozen bent in de ondernemingsraadslid (OR) of onderdeelscommissie (OC), komt er veel op je af. In deze cursus krijgt je de basiskennis om professioneel mee te kunnen draaien. Je leert over de wettelijke uitgangspunten, zoals de WOR en de WEB, en over de bevoegdheden vanuit het convenant MBO. Je leert over de bevoegdheden van je raad of commissie, over het opbouwen van een constructieve relatie met de bestuurder en je achterban, en je leert over het informatierecht, initiatiefrecht en de bijzondere bevoegdheden van advies en instemming.
Ik deze training krijg je een goed beeld van de rol van de medezeggenschap en van je eigen mogelijkheden om hier professioneel in mee te draaien.

Cursusinformatie
1 dag 235 Individuele inschrijving
data & locaties

Met meerdere mensen deze cursus volgen? Dat kan! Jouw OR bepaalt de locatie, de trainer van AOb medezeggenschap komt naar je toe. Met de stukken van jouw school als vertrekpunt. Kijk op maatwerk.

Datum Tijd Plaats
investering

Je betaalt voor de training € 235,00. Dit is inclusief trainingsmateriaal en lunch.
Er wordt geen BTW in rekening gebracht. Met een or-servicepakket krijg je 10% korting op deze cursus.

Je kunt betalen via Ideal of per factuur.

Je komt als raadslid van een (g)mr, opr of dr meer dan eens op vreemd terrein

Dan reikt je kennis misschien niet ver genoeg. Met een servicepakket kun je terugvallen op de kennis van onze specialisten: je kunt je vragen en problemen voorleggen aan de helpdesk medezeggenschap van de AOb. Onbeperkt. Vijf dagen per week. En aanvullend voorziet het pakket in vier uur advies van een trainer of adviseur.

Vraag onze helpdesk Bekijk cursussen
image description

Ook interessant voor jou

image description
Voortgezet onderwijs