Congres: knap staaltje medezeggenschap

Op 16 november is het Wms-congres in Ede.
Op 16 november is het Wms-congres in Ede.

Beeld: Typetank

Het motto: ‘Knap staaltje medezeggenschap’ brengt woensdag 16 november medezeggenschappers bij elkaar tijdens het zestiende WMS-congres. Voor deelnemers op locatie verzorgt schrijver Abdelkader Benali de openingstoespraak. Wie de reis naar Ede niet kan maken, heeft de optie om in de middag aan te haken voor een deel van de workshops.

Op het congres kun je medezeggenschappers ontmoeten uit primair, speciaal en voortgezet onderwijs, maar ook schoolleiders, bestuurders en ondersteunende organisaties. Organisator Onderwijsgeschillen heeft een gevarieerd programma samengesteld met bijdragen uit alle hoeken en gaten van de medezeggenschap, waaronder trainers van de AOb.

Programma
Bijzonder nieuw element in het programma is een actieve workshop van het Twentse tweetal Theaterzaken, waarbij de deelnemers beslist niet op hun stoel kunnen blijven zitten. Voor de thuisblijvers opent het digitale programma rond lunchtijd met een blik op actuele ontwikkelingen in de medezeggenschap. Daarna zijn er twee rondes workshops ook via het scherm te volgen.

Save the date!
Na twee jaren van online congresseren is er dit jaar dus weer een bijeenkomst met wandelgangen, ontmoeting, informatiemarkt en de gevarieerde lunch op de bekende locatie: de Reehorst in Ede. De inschrijving gaat begin september open, inclusief de keuze uit ruim veertig workshops en lezingen. Wil je een melding ontvangen als de inschrijving opent? Vul dan je mailadres in via deze link op de website van Onderwijsgeschillen

Ook interessant voor jou