Gezond en prettig aan het werk po

1 dag 235
  • Krijg inzicht in arbeidsrisico's in het po
  • Vergroot je kennis van arbo en wetgeving
  • Leer meer over instrumenten van de mr
SCHRIJF JE IN
programma

De werkdruk is hoog in het onderwijs. Je ziet je collega’s buigen of barsten. Gelukkig zijn er manieren om die werkdruk aan te pakken. De aanpak van je werkgever richt zich vooral op de medewerkers: ze mogen een cursus volgen of krijgen aan abonnement op de sportschool. Want medewerkers die gezond zijn en die leren om prioriteiten te stellen, vallen minder snel uit.
In deze cursus leer je dat er ook een andere kant is aan de beheersing van de werkdruk: de kant van de organisatie. Daar zijn veel mogelijkheden om de werkdruk te beperken. De arbowetgeving geeft je een stevige steun in de rug om goede afspraken te maken waar jij en je collega’s écht iets aan hebben.

Cursusinformatie
1 dag 235 Individuele inschrijving
data & locaties

Met meerdere mensen deze cursus volgen? Dat kan! Jouw mr bepaalt de lokatie, de trainer van AOb medezeggenschap komt naar je toe. Met de stukken van jouw school als vertrekpunt. Kijk op maatwerk.

Datum Tijd Plaats
investering

Je betaalt voor de training € 235,00. Dit is inclusief trainingsmateriaal en lunch.
Er wordt geen BTW in rekening gebracht. Met een mr-servicepakket krijg je 10% korting op deze cursus.

Je kunt betalen via Ideal of per factuur.

Je komt als raadslid van een (g)mr, opr of dr meer dan eens op vreemd terrein

Dan reikt je kennis misschien niet ver genoeg. Met een servicepakket kun je terugvallen op de kennis van onze specialisten: je kunt je vragen en problemen voorleggen aan de helpdesk medezeggenschap van de AOb. Onbeperkt. Vijf dagen per week. En aanvullend voorziet het pakket in vier uur advies van een trainer of adviseur.

Vraag onze helpdesk Bekijk cursussen
image description

Ook interessant voor jou

image description