Formatieplan en taakbeleid vo

1 dag 235
  • Ga aan de slag met het formatieplan
  • Krijg meer inzicht in de rol van taakbeleid
  • Leer de samenhang in de driehoek financiën, formatieplan en taakbeleid
SCHRIJF JE IN
programma

In deze cursus krijg je als MR-lid inzicht in het taakbeleid van je school, en ontdek je waar nog verbeteringen mogelijk zijn. Een goede taakbeleid is cruciaal voor de beheersing van de werkdruk. Want te veel – of te ruim gedefinieerde – taken vormen al snel een te zware last voor de medewerkers. In deze cursus komen zaken ‘lesdefinitie’ en ‘opslagfactor’ aan bod, net als bijvoorbeeld de kaders van de cao en de wetgeving.
Elke deelnemer neemt het taakbeleid van zijn of haar eigen school mee naar de cursus. Je kunt ervaringen uitwisselen met MR-collega’s van andere scholen en je ontvangt tips voor een plan van aanpak. Ook bekijken we hoe bij jullie op school de MR wordt betrokken bij het formatieplan, welke essentiële informatie je daarbij nodig hebt en welke bespreekcyclus je kunt volgen.
Na de cursus weet je hoe je kunt zorgen voor een goede taakverdeling en taakbelasting van jou en je collega’s.

Cursusinformatie
1 dag 235 Individuele inschrijving
data & locaties

Met meerdere mensen deze cursus volgen? Dat kan! Jouw mr bepaalt de lokatie, de trainer van AOb medezeggenschap komt naar je toe. Met de stukken van jouw school als vertrekpunt. Kijk op maatwerk.

Datum Tijd Plaats
investering

Je betaalt voor de training € 235,00. Dit is inclusief trainingsmateriaal en lunch.
Er wordt geen BTW in rekening gebracht. Met een mr-servicepakket krijg je 10% korting op deze cursus.

Je kunt betalen via Ideal of per factuur.

Je komt als raadslid van een (g)mr, opr of dr meer dan eens op vreemd terrein

Dan reikt je kennis misschien niet ver genoeg. Met een servicepakket kun je terugvallen op de kennis van onze specialisten: je kunt je vragen en problemen voorleggen aan de helpdesk medezeggenschap van de AOb. Onbeperkt. Vijf dagen per week. En aanvullend voorziet het pakket in vier uur advies van een trainer of adviseur.

Vraag onze helpdesk Bekijk cursussen
image description

Ook interessant voor jou